FITUR

MESIN

Mesin Baler Bahan Bakar Plastik Hidrolik

Baler logam hidrolik Seri Y81 kanthi struktur ekstrusi tertutup, piring nganggo kekuatan dhuwur lan tutup lawang kanthi pisau pemotong, sing bisa ngukur kethokan sing gedhe banget dadi luwih cilik uga bisa nggayuh prekawis. Saben mesin bisa dikontrol kanthi manual utawa otomatis.

The Y81 Series hydraulic metal baler with closed extruded structure, high-strength wear plates and door cover with cutting blades, which could shear bulky scraps to be smaller as well as achieving precompaction. Each machine can be controlled manually or automatically.

ALAT MESIN METODE BISA Mitra

Karo Kowe SAKTI LANGSUNG.

Saka milih lan ngatur sisih tengen
mesin kanggo proyek sampeyan supaya ngewangi sampeyan tuku sing ngasilake bathi sing nyata.

MISI

PERNYATAAN

Jiangyin Nggabungke Top Heavy Industry Co.Ltd. yaiku perusahaan Cina sing melu desain lan pabrik mesin daur ulang logam. didegaké ing taun 2004 lan nggedhekake skala produksi lan pindhah menyang taman industri ing taun 2012. kita cedhak karo SHANGHAI, kanthi transportasi sing trep banget. minangka pabrikan profesional mesin hidrolik. Saiki, wis nggawe serangkaian kemasan logam besi, gunting, gunting kemasan mobil, remuk baja besi lsp. Kabeh mesin daur ulang diproduksi saka desain nganti produksi sesuai karo standar implementasi sing ketat lan panggunaan pemasok komponen sing stabil lan berkualitas.

bubar

PAWARTA

  • Pentinge njaga packer logam hidrolik

    Ngramut sistem hidrolik baler logam hidrolik minangka salah sawijining langkah penting kanggo nyuda input peralatan lan biaya operasi saka titik pangolahan sing saben jinis bahan digunakake maneh. Pakaryan sistem hidrolik pencet chip besi sing apik uga minangka salah sawijining importir ...

  • Apa jinis fungsi mesin geser logam kasebut?

    Mesin gunting logam duwe macem-macem aplikasi, efisiensi kerja sing dhuwur, operasi sederhana, lan perawatan sing gampang. Host bisa dipasang ing njero ruangan utawa ruangan. Mesin gunting logam digawe kanthi metode ilmiah. Sing pertama yaiku motor dikendhaleni program ...

  • Ringkesake proses kerja lan pancegahan mesin kue chip logam

    Serutan logam minangka salah sawijining sampah sing diasilake sawise ngolah produk utawa komponen logam. Iki minangka bahan baku kanggo produksi baja berkualitas tinggi. Nanging, kudu ditekan kanthi adhem kanthi mesin kue logam. Amarga akeh wong sing ora ngerti proses kerja para peralatan ...