Babagan Unite Top

Daur ulang logam ora mung daur ulang logam !!

Kita bakal luwih ngandelake riset ilmu lan teknologi lan pangembangan produk anyar, proyek anyar. Kanggo pelanggan minangka pusat, terus nambah produk, nambah kualitas layanan sawise-sales, kanggo melu ing kompetisi pasar, cepet, efisien sawise-sales karya layanan, kabeh babak taun kanggo nyedhiyani spare parts, seumur hidup kanggo menehi layanan kualitas dhuwur, kanggo nyukupi kabutuhan pangguna domestik lan manca.

Jiangyin Unite Top Heavy Industry Co.Ltd. yaiku perusahaan Cina sing melu desain lan pabrik mesin daur ulang logam. didegaké ing 2004 lan nggedhekake skala produksi lan pindhah menyang taman industri ing 2012.

+

Perusahaan saiki duwe output taunan luwih saka 3.000 set kapasitas hidrolik ukuran gedhe lan medium menyang mesin lan peralatan produksi.

+

Saiki wis scarp mental packaging, Cut, cur packaging sampah mobil kethokan Processing peralatan rusak lan murub luwih saka rolas seri, luwih saka wolung puluh varieties ukuran produksi.

+

Produk diekspor menyang Amerika Serikat, Jepang, Rusia, India, Brazil, Afrika, Eropa, Asia Tenggara luwih saka 70 negara lan wilayah.

PROFIL PERUSAHAAN

Jiangyin Unite Top Heavy Industries Co.Ltd. yaiku R&D peralatan pangolahan kethokan China lan produksi perusahaan tulang punggung peralatan hidrolik gedhe, Produksi domestik baler hidrolik logam kethokan, baler non-mental, gunting, baler mobil bekas perusahaan terkenal. peralatan pangolahan kethokan rusak lan murub luwih saka rolas seri, luwih saka wolung puluh varietas skala produksi.Produk diekspor menyang Amerika Serikat, Jepang, Rusia, India, Brazil, Afrika, Eropa, Asia Tenggara luwih saka 70 negara lan wilayah.

about us

KEKUATAN KITA

Perusahaan saiki duwe output taunan luwih saka 3.000 set kapasitas hidraulik ukuran gedhe lan medium menyang mesin lan peralatan produksi, lan nduweni kemampuan tim riset sing enom, inovatif lan inovatif, perusahaan bisa nemtokake produk khusus sing dikembangake adhedhasar kabutuhan pangguna, perusahaan taunan ngembangake produk anyar luwih saka 10, lan menang paten nasional.

SERTIFIKAT

Perusahaan kasebut minangka "perusahaan teknologi swasta ing Provinsi Jiangsu" Pusat Jaminan Kualitas Produk Cahaya, China, unit demonstrasi prestise dobel njaga fokus ing unit promosi. Kita ngasilake kabeh jinis produk kanthi ketat karo syarat sistem manajemen mutu ISO9000. Sawetara produk wis entuk sertifikasi CE.

KUNJUNGAN PELANGGAN & TETEP

Polish customers

pelanggan Polandia ngunjungi

Malaysian customers

pelanggan Malaysia ngunjungi

Indian customers

pelanggan India ngunjungi

Pakistan customers

Pelanggan Pakistan ngunjungi

Russian customers

pelanggan Russian ngunjungi

Scrap Association meeting

Rapat Asosiasi Scrap

PAMERAN

Vietnam Exhibition1
Vietnam Exhibition3
Vietnam Exhibition2

Jiangyin Unite Top Heavy Industries Co.Ltd terus "kualitas casting, layanan banget" kanggo tujuan bisnis, kesatuan aspek, solidaritas, brainstorming, tangan ing tangan, panentu tanah diubengi, antipodes Trinidad lan bebarengan nggawe mangsa luwih apik!