Kita bakal luwih ngandelake panelitian ilmu lan teknologi lan pangembangan produk anyar, proyek anyar. Kanggo pelanggan minangka pusat, terus-terusan ningkatake produk, ningkatake kualitas layanan purna jual, kanggo melu kompetisi pasar, kerja layanan purna jual sing cepet, efisien, kabeh taun kanggo nyedhiyakake suku cadang, umur kanggo menehi layanan berkualitas tinggi, kanggo nyukupi kebutuhan pangguna domestik lan manca.

gunting logam buaya