Kita bakal luwih ngandelake riset ilmu lan teknologi lan pangembangan produk anyar, proyek anyar. Kanggo pelanggan minangka pusat, terus nambah produk, nambah kualitas layanan sawise-sales, kanggo melu ing kompetisi pasar, cepet, efisien sawise-sales karya layanan, kabeh babak taun kanggo nyedhiyani spare parts, seumur hidup kanggo menehi layanan kualitas dhuwur, kanggo nyukupi kabutuhan pangguna domestik lan manca.

Mesin Pemecah Bale Kab

  • Model No:CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine

    Model No: CBJ Series hydraulic scrap bale mesin breaker

    Fungsi: Mesin pemecah bale hidraulik CBJ Series iki dirancang khusus kanggo mecah bales sing diekstrusi saka mobil sampah utawa baja kethokan.

    Requirements kanggo scrap bale blok: ukuran scrap bale ≤2000 mm×800 mm×800 mm (L × W × H), Kapadhetan 2,5 ton/m³.