Model No: CBJ Series hydraulic scrap bale mesin breaker

Katrangan singkat:

Fungsi: Mesin pemecah bale hidraulik CBJ Series iki dirancang khusus kanggo mecah bales sing diekstrusi saka mobil sampah utawa baja kethokan.

Requirements kanggo scrap bale blok: ukuran scrap bale ≤2000 mm×800 mm×800 mm (L × W × H), Kapadhetan 2,5 ton/m³.


Detail Produk

Tag produk

Luwih saka 25+ taun pengalaman produksi, nyediakake selaras luwih saka 3000+ mranata rencana daur ulang scrap metal.

PENGENALAN PRODUK

CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-2
CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-4
CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-3

Detail Produksi:

CBJ seri hydraulic kethokan bale breaker mesin cocok kanggo perusahaan Recovery logam, tanduran baja kethokan, lebur lan casting Enterprises kanggo nambah kualitas wesi kethokan lan produksi baja kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur daya qualified produksi peralatan profesional,

CBJ seri hydraulic kethokan bale mbobol mesin uga dikenal minangka penet blok mesin bosok, punika generasi anyar dismantling profesional saka kethokan bales logam, jenis peralatan testing. CBJ seri hydraulic kethokan bale mbobol mesin bisa ndeteksi impurities ing pamblokiran paket pangguna, kanggo mesthekake isi kethokan baja, kanggo mesthekake kualitas produk kethokan baja, kanggo njaga stabilitas pasar kethokan baja, CBJ seri hydraulic kethokan bale breaker mesin digunakake digunakake ing baja, peleburan, baja, dermaga lan industri liyane.

 

Fitur:

CBJ seri hydraulic kethokan bale mbobol mesin wis specifications beda lan model, kang bisa nyukupi kabutuhan pelanggan beda.
●A macem-macem mesin bisa ditambahake miturut syarat customer
●CBJ seri hydraulic kethokan bale mbobol mesin ora perlu kanggo didandani lan diinstal
●Operasi PLC sing prasaja, stabilitas sing kuat, faktor keamanan sing dhuwur, pamisahan lengkap.
●CBJ seri hydraulic kethokan bale mbobol mesin wis Low gangguan, ora geter.
● Tingkat otomatisasi sing dhuwur, produktivitas sing dhuwur
●Sajrone operasi CBJ Series hydraulic kethokan bale mbobol mesin, ora ndandani, ora ndemek bagean obah, ora pencet materi ing kothak materi karo tangan utawa sikil.

 

Prinsip kerja:

CBJ seri hydraulic kethokan bale mbobol mesin Penyetor lenga kanggo sirkuit lenga terpadu liwat pump plunger hydraulic, lan banjur ngirim menyang silinder hydraulic liwat tutup manual mbagekke kanggo generate daya. Tekanan bisa disetel kanggo rating sing dibutuhake miturut kahanan sing nyata (rating dituduhake dening gauge tekanan).Baler hidrolik dipisahake kanthi nyekel lan nyepetake manipulator hidrolik, lan mbongkar bales liwat pirang-pirang dekomposisi.

 

Komponen utama:

Mesin pemutus bale hidraulik seri CBJ kasusun saka mesin utama, sistem hidrolik, manipulator, sinar kupu-kupu, tangki minyak, pompa minyak lan motor.

 

KARAKTERISTIK

CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-3

2. Lading sirah cakar sing bisa diganti

Agul-agul baja paduan kekuatan dhuwur sing bisa diganti digunakake ing endhas cakar, nambah resistensi nyandhang lan umur layanan cakar pancing.

CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-6

1.Luwih gampang mbongkar

CBJ seri hydraulic kethokan bale mbobol mesin diadopsi pancing luwih ilmiah lan struktur cakar, pancing claws Cut menyang paket luwih, nggawe kui luwih gampang kanggo unpack.

CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-5

3. Nganggo desain tahan saka rel pandhuan bagean kunci

Miturut karakteristik nyandhang ril pandhuan lan bagean liyane sing relevan saka pigura, piring baja paduan tahan nyandhang kekuatan dhuwur dipasang ing pigura.

PARAMETER TEKNIS

Model Tekanan Nominal (Ton) Ukuran bale sing bisa dicopotmm Daya (KW)
CBJ-1200 120 600 x 600 18.5
CBJ-1600 160 800 x 800 22
CBJ-3150 315 800 x 800 45

APLIKASI

CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-7

KOPERASI SUPPLIER

Mesin pemutus bale hidraulik CBJ Series nyedhiyakake bagean mesin merek terkenal, kita wis kerja sama karo pemasok merek terkenal ing donya, kayata SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI lan liya-liyane luwih saka 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

KIRIMAN

Model minimal Mesin pemecah bale hidraulik CBJ Series bisa dilindhungi kanthi apik ing siji wadhah 40 HQ. Yen kapal kanthi prau, kita bakal nutupi poncho lan Deck Load kanggo nglindhungi mesin pemutus bale hidraulik CBJ Series.

Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-6
Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-7

Nonton mesin CBJ Scrap Bale Breaker Hidrolik seri ing Tindakan!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk