Kita bakal luwih ngandelake panelitian ilmu lan teknologi lan pangembangan produk anyar, proyek anyar. Kanggo pelanggan minangka pusat, terus-terusan ningkatake produk, ningkatake kualitas layanan purna jual, kanggo melu kompetisi pasar, kerja layanan purna jual sing cepet, efisien, kabeh taun kanggo nyedhiyakake suku cadang, umur kanggo menehi layanan berkualitas tinggi, kanggo nyukupi kebutuhan pangguna domestik lan manca.

gunting baler logam

  • Model No: Chinese Manufacture Automatic Control YDJ Series Hydraulic Scrap Metal shear Baler Machine

    Model No: Pabrikan Otomatis Pabrik Cina YDJ Series Hydraul Scrap Metal Sheer Baler Machine

    Prinsip kerja mesin baler geser logam seri YDJ:
    1. Proses geser: wiwiti motor dhisik, drive pompa minyak kanggo muter pasokan minyak, banjur kirimake bahan kasebut ing panggonan sing bener. Pencet tombol gunting, pencet silinder material, lan silinder geser obah kanthi cepet kanggo nyadari bahan sing mencet lan gunting. Sawise gunting rambut rampung, operator alat lan pers bali menyang negara asline kanggo siyaga, lan guntingan pertama rampung.
    2, mode operasi: amarga nggunakake watesan perjalanan rong arah, loro stroke nyukur bisa otomatis disambungake, sirkulasi otomatis.