Kita bakal luwih ngandelake panelitian ilmu lan teknologi lan pangembangan produk anyar, proyek anyar. Kanggo pelanggan minangka pusat, terus-terusan ningkatake produk, ningkatake kualitas layanan purna jual, kanggo melu kompetisi pasar, kerja layanan purna jual sing cepet, efisien, kabeh taun kanggo nyedhiyakake suku cadang, umur kanggo menehi layanan berkualitas tinggi, kanggo nyukupi kebutuhan pangguna domestik lan manca.

Mesin gunting logam

  • Model No: Chinese Manufacture Automatic Control WS Series Hydraulic Scrap Metal Container Shear Machine

    Model No: Mesin Geser Otomatis Pabrik Cina WS Series Wadah Hidrolik Logam Wadhah

    WS Series minangka jinis peralatan anyar sing digunakake kanggo nambani baja besi tua. Amarga kemajuan masyarakat sing terus-terusan, biaya tenaga kerja sing saya akeh, lan kepenginan operator kanggo ngirit sumber daya lan nambah efisiensi, mula nyebabake geser wadhah. Gunting wadhah sing digunakake kanggo kabeh jinis bahan tipis, struktur logam, lan sampah rumah tangga.

  • Model No: Chinese Manufacture Automatic Control YDJ Series Hydraulic Scrap Metal shear Baler Machine

    Model No: Pabrikan Otomatis Pabrik Cina YDJ Series Hydraul Scrap Metal Sheer Baler Machine

    Prinsip kerja mesin baler geser logam seri YDJ:
    1. Proses geser: wiwiti motor dhisik, drive pompa minyak kanggo muter pasokan minyak, banjur kirimake bahan kasebut ing panggonan sing bener. Pencet tombol gunting, pencet silinder material, lan silinder geser obah kanthi cepet kanggo nyadari bahan sing mencet lan gunting. Sawise gunting rambut rampung, operator alat lan pers bali menyang negara asline kanggo siyaga, lan guntingan pertama rampung.
    2, mode operasi: amarga nggunakake watesan perjalanan rong arah, loro stroke nyukur bisa otomatis disambungake, sirkulasi otomatis.

  • Model No: Chinese Manufacture Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine

    Model No: Pabrik cina Q91Y Series Mesin cukur berat logam hidrolik

    Q91Y seri mesin geser besi tua tugas berat hidrolik, bisa nyukur macem-macem batang lan profil, pirang-pirang besi tua sing dikompres, dadi blok panjang, kethokan baja ringan dikemas dadi blok, mobil limbah sing diangkut menyang blok pers mobil . Kajaba fungsi nyukur.

  • Model No: Chinese Manufacture Manual Control Q43 Series Hydraulic Scrap Metal Alligator Shear Machine

    Model No: Mesin Pembuat Manual Pembuatan Cina Q43 Seri Geser Baja Logam Hidrolik

    Mesin cukur logam buaya hidrolik cocok kanggo perusahaan pamulihan logam, pabrik kethokan, peleburan lan perusahaan casting kanggo nglereni macem-macem bentuk baja lan macem-macem struktur logam ing negara adhem kanggo ngolah muatan tungku sing berkualitas