Model No: Pabrik Cina Kontrol Otomatis Y81 Series Hydraul Scrap Metal Press Aluminium Baler Machine kanggo Daur Ulang Pencet Logam

Katrangan singkat:

Baler logam hidrolik Seri Y81 kanthi struktur ekstrusi tertutup, piring nganggo kekuatan dhuwur lan tutup lawang kanthi pisau pemotong, sing bisa ngukur kethokan sing gedhe banget dadi luwih cilik uga bisa nggayuh prekawis. Saben mesin bisa dikontrol kanthi manual utawa otomatis.


Detail Produk

Tag Produk

Luwih saka 25+ pengalaman produksi taun, nyedhiyakake khusus kanggo 3000+ nyetel skema daur ulang logam kethokan.

PURWAKA

Papan Asal JIANGYIN, CHINA
Model Seri Y81
Tekanan hidrolik 100-3000 Ton
Ukuran bale 300 * 300 mm utawa Custom
Ukuran kamar 1200 * 600 * 700 mm utawa Custom
Cara metu-bale Maju metu balePuter metu balePush out bale
Werna Adat
Operasi Kontrol manual utawa PLC

Pambuka PRODUK

Y81-500T Hydraulic metal baler(2)
Y81-500T Hydraulic metal baler(1)
Y81-200T (1)

Detail produksi:

Mesin baler pencet besi besi hidrolik duwe mupangate apik kanggo industri daur ulang logam. Saiki, kekurangan sumber daya sing kasedhiya dadi masalah sing diadhepi saben negara. Ora preduli negara berkembang utawa maju, kepiye cara nggawe daur ulang paling apik mesthi dadi topik sing paling penting. Dadi, kita ngrancang kabeh jinis mesin baler logam hidrolik kanggo para klien supaya bisa ngatasi logam kethokan kanggo nyukupi kebutuhan para klien.

Baler logam hidrolik bisa menehi hasil kanthi efisien kabeh jinis kethokan logam, serutan baja, lembaran baja, aluminium, tembaga lan pengisian daya berkualitas liyane sing diperes dadi bentuk persegi panjang, silinder, bentuk segi wolu lan bentuk liyane kanggo nyuda biaya transportasi lan peleburan lan bisa nambah kacepetan tungku.

 

Fitur:

● Drive hidrolik, operasi lancar lan ora ana swara, kacepetan ekstrusi cepet, gaya ekstrusi gedhe, blok kompak, ora gampang dibubarake.

● Nganggo plate baja standar lan teknologi las canggih, bagian mekanik awet, tingkat kegagalan sing kurang lan umur kerja dawa.

● Sistem pendinginan bisa dipasang kanggo nambah operasi terus-terusan lan nyuda tingkat kegagalan. Sistem pendinginan bisa dipérang dadi banyu adhem lan hawa adhem.

● Segel silinder nggunakake cincin GRAI sing diimpor, sing nduweni kinerja penyegelan sing apik lan resistensi tekanan sing kuat.

● Instalasi gampang, tilas cilik, ora ana pondasi, pondasi, lsp. Operasi sing gampang, bisa dicopot, mode otomatis.

● Ekstrusi adhem ora ngganti bahan logam lan nambah tingkat panggunaan.

● Koefisien luwih dhuwur tinimbang kemasan palu tradisional, kemasan mekanik, lsp.

Mupangate:

● Kontrol otomatis manual utawa PLC gampang dioperasikake lan dikelola.

● Klien bisa milih tenaga listrik utawa mesin generator sing didhukung diesel, mesin diesel drive bisa mbantu sampeyan entuk logam sing meksa seluler.

● Mesin baler logam hidrolik bisa mbantu sampeyan ngirit tenaga kerja, ningkatake pamulihan logam, nambah rega adol lan nambah bathi.

● Iki bisa mbantu ngirit area kerja, migunani kanggo manajemen situs.

● Klien bisa ngatur spesifikasi lan ukuran kemasan miturut kabutuhan transportasi utawa panyimpenan dhewe.

● Iki bisa mbantu nyuda biaya transportasi, nambah efisiensi kerja

Y81 Series Hydraulic Scrap Metal Press Baler Machine for Metal Press Recycling -1
Y81 Series Hydraulic Scrap Metal Press Baler Machine for Metal Press Recycling -2

DETAIL

Rincian Mesin Baler Besi Karet Hidrolik :

Hydraulic Scrap Metal Baler Machine Details1
adefd

PARAMETER TEKNIK

Model

Nominal Force (Ton)

Ukuran kamar (L × W) mm Ukuran bale (L × W) mm Daya (KW)
Y81-1250

125

1200 × 700 × 600 300 × 300 15
Y81-1600

160

1600 × 1000 × 800 400 × 400 22
Y81-2000

200

1600 × 1200 × 800 400 × 400 2 × 18,5
Y81-2500

250

2000 × 1400 × 900 500 × 500 2 × 22
Y81-3150

315

3000 × 2500 × 1200 600 × 600 2 × 45
Y81-4000

400

3500 × 3000 × 1300 700 × 700 3 × 45
Y81-5000

500

3500 × 3000 × 1300 700 × 700 3 × 45
Y81-6300

630

4000 × 3000 × 1400 800 × 800 4 × 45

Panyedhiya KOPERASI

Mesin Baler Logam Scrap Hydraulik nyedhiyakake bagean mesin merek sing misuwur, kita wis kerja sama karo akeh pemasok merek terkenal ing saindenging jagad, kayata SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI lan liya-liyane luwih saka 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

APLIKASI

Mesin baler logam hidrolik kita akeh digunakake ing industri ing ngisor iki:

● Industri daur ulang logam, mesin baler logam hidrolik bisa nggawe logam kethokan dadi bal bal,

● Industri pembongkaran mobil kethokan, mesin baler logam hidrolik kita akeh digunakake kanggo meksa awak mobil kethokan.

● Pengecoran logam lan industri peleburan, sawetara logam besi cor utawa logam chip sajrone produksi bisa ditindhes.

● Industri perangkat keras. Sawetara produk besi tua bisa ditekan nganggo mesin baler logam hidrolik.

● Industri pamrosesan mesin. Kemasan lan pemadatan kethokan, puing-puing, bubuk lan bahan logam liyane mbantu banget kanggo lingkungan lokakarya, daur ulang sampah lan pemanfaatan sumber daya manungsa.

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

PENGIRIMAN

Kita bakal nggunakake kemasan film lan kemasan kayu sing dibungkus kanggo nglindhungi mesin baler besi besi hidrolik.

Packaging1

Watch Mesin Baler Logam Hidrolik Kanggo Daur Ulang Logam sing Tumindak!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita