Model No: Mesin Pembuat Manual Pembuatan Cina Seri Y82 Vertikal Hidrolik Press Baler Press

Katrangan singkat:

Mesin baler press non-metal vertikal hidrolik iki digunakake kanthi akeh kanggo pencet kertas limbah, kothak karton sampah, botol pet sampah, plastik sampah, film, klambi bekas, wol lan logam ringan lan tipis liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Luwih saka 25+ pengalaman produksi taun, nyedhiyakake khusus kanggo 3000+ nyetel skema daur ulang logam kethokan.

PURWAKA

Papan Asal JIANGYIN, CHINA
Model Seri Y82
Tekanan hidrolik 25-1000 Ton
Ukuran bale 700 * 400 mm utawa Custom
Ukuran kamar 700 * 400 * 1200 mm utawa Custom
Motor 7.5kw utawa adat
Werna Adat
Operasi Kontrol manual

Pambuka PRODUK

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -2
Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -4
Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -1

Detail produksi:

Mesin baler press hidrolik non-logam vertikal seri Y82 duwe paedah sing apik kanggo industri daur ulang non-logam. Saiki, kekurangan sumber daya sing kasedhiya dadi masalah sing diadhepi saben negara. Ora preduli negara berkembang utawa maju, kepiye cara nggawe daur ulang paling apik mesthi dadi topik sing paling penting. Dadi, kita ngrancang kabeh jinis mesin baler vertikal non-logam hidrolik kanggo para klien supaya bisa ngatasi non-logam kethokan kanggo memenuhi persyaratane para klien.

Mesin baler press non-metal vertikal hidrolik iki digunakake kanthi akeh kanggo pencet kertas limbah, kothak karton sampah, botol pet sampah, plastik sampah, film, klambi bekas, wol lan logam ringan lan tipis liyane.

 

Fitur:

Drive hidrolik, operasi lancar lan ora ana swara, kacepetan ekstrusi cepet, gaya ekstrusi gedhe, blok kompak, ora gampang dibubarake.
● Segel silinder nggunakake cincin GRAI sing diimpor, sing nduweni kinerja penyegelan sing apik lan resistensi tekanan sing kuat.
● Instalasi gampang, tilas cilik, ora ana pondasi, pondasi, lsp. Operasi sing gampang, ora bisa dicopot
● Ukuran kamar kompresi lan ukuran paket bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.
● Mesin press baler non-logam vertikal hidrolik duwe kothak ruangan tipe seluler, gampang diikat

 

Mupangate:

● Kontrol PLC, operasi tombol push gampang dioperasikake lan dikelola.
● Klien bisa milih tenaga listrik utawa mesin generator sing didhukung solar, mesin drive diesel bisa mbantu sampeyan entuk non-logam sing ditekan kanthi seluler.
● Mesin press baler non-logam vertikal hidrolik bisa mbantu sampeyan ngirit tenaga kerja, ningkatake pamulihan non-logam, nambah rega adol lan nambah bathi.
● Iki bisa mbantu ngirit area kerja, migunani kanggo manajemen situs.
● Klien bisa ngatur spesifikasi lan ukuran kemasan miturut kabutuhan transportasi utawa panyimpenan dhewe.
● Iki bisa mbantu nyuda biaya transportasi, nambah efisiensi kerja

DETAIL

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -12

Rinci PRODUK

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -5

2.KUNCI KONTROL

Kontrol manual, operasi sing gampang, perawatan gampang.

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -7

4. CHAMBER MOBILE

Kamar seluler, gampang operasi, Strapping manual.


1. CYLINDER PRESS
Tekanan utama kanggo pencet bahan sampah, iki bisa nggawe sampah dadi bale.

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -6

3. SISTEM HIDRAULIK
Kita bisa ngatur sistem hidrolik mesin kabeh-siji kanggo mesin press baler non-logam vertikal hidrolik iki.

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -8

PARAMETER TEKNIK

Model

   Lamaran

Ukuran kamar (L x W x H / mm Bobot bale (KG)

Daya (kw

Y82-25T

klambi bekas / kertas sampah

1000 x 450

100

7.5

Y82-25T

botol pet / kertas sampah

1100 x 750

≥200

15

Y82-80T

botol pet / kertas sampah

1100 x 1100

≥200

18

Y82-100T

karton / kertas sampah

1100 x 1100

≥300

18

KAS APLIKASI

Mesin baler press non-metal vertikal hidrolik kita akeh digunakake ing daur ulang kertas sampah, daur ulang plastik, daur ulang klambi bekas, daur ulang kothak karton, daur ulang botol, botol pet, lan daur ulang logam ringan liyane.

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -9

Panyedhiya KOPERASI

Mesin press baler non-logam vertikal hidrolik nyedhiyakake komponen mesin merek sing misuwur, kita wis kerja sama karo akeh pemasok merek terkenal ing saindenging jagad, kayata SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI lan sapiturute luwih saka 10 taun

COOPERATIVE SUPPLIERS

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

PENGIRIMAN

Kita bakal nggunakake kemasan film lan bungkus kayu kanggo nglindhungi mesin press baler non-metal vertikal hidrolik, kita bakal nggawe perlindungan sing apik kanggo mesin press baler non-logam vertikal hidrolik sadurunge ngemot kontainer.

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -10

Watch Vertical Watch Vertical Y82 Series Vertical Hydraulik non-metal Press Baler Press in Action! ing Tindakan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita