Ringkesan proses kerja lan pancegahan saka mesin kue chip logam

Cukur logamminangka jinis sampah sing diasilake sawise ngolah produk utawa bagean logam. Iki minangka bahan mentah kanggo produksi baja berkualitas tinggi. Nanging, iku perlu kanggo kadhemen-dipencet dening logam mesin shavings cake. Amarga akeh wong sing ora ngerti proses kerja peralatan kasebut, proses operasi lan panggunaan bakal ana macem-macem kesalahan lan masalah ing proses kasebut. Ing ngisor iki kita bakal mimpin sampeyan ngerti: proses kerja lan pancegahan saka mesin kue chip logam.
news1
1. Alur kerja peralatan
Proses mencet kripik logam dadi kue yaiku proses penekan lan ekstrusi langsung. Sajrone proses ekstrusi, ora perlu panas utawa nambah binder. Iku perlu kanggo milih tdheweke perlu peralatan pendukung miturut ukuran lan wujud kethokan logam. Yen kethokan logam partikel ukuran relatif seragam, kethokan logam bisa langsung panganan menyang hopper saka mesin kethokan logam cake liwat conveyor ing, lan kethokan logam sing evened liwat mekanisme dipakani Iku ngiseni jamur lan mekso menyang a pemblokiran cake kapadhetan dhuwur dening silinder mbentuk, banjur pemblokiran cake demolded dening silinder demolding lan di-push metu sakaperalatan.
Yen shavings logam dawa utawa gedhe, iku perlu kanggo pass crusher kanggo crushing shavings logam menyang partikel ukuran partikel, banjur pencet menyang wangun miturut langkah ing ndhuwur. Wiwit kethokan logam relatif dibuwang, gampang disebarake kanthi ora rata utawa mblokir cetakan sajrone proses distribusi. Kita bisa nginstal piranti conveyor meneng dipeksa ing mesin kue kethokan logam, sing bisa ningkatake kinerja lan kualitas peralatan kasebut.
2. Pancegahan kanggo karya peralatan
1. Cukur logamsaka macem-macem bahan lan gelar kudu dipencet kanthi kapisah. Padha ora bisa dicampur lan diaduk. Iki ora mung nambah kualitas kue sing dibentuk, nanging uga nambah umur layanan peralatan;
2. Asahan logam kudu di resiki sadurunge dipencet, utamane wedhi, kerudung, lan liya-liyane ora kena dicampur ing asahan logam;
3. Ing kasus kethokan logam sing ngemot lenga, lenga sampah kudu disaring lan dibusak supaya ora mengaruhi kualitas kue sing dibentuk;
4. Tekanan sing beda kudu dipilih kanggo mesin kue chip logam kanggo nyuda chip logam kanthi impurities sing beda. Nalika nyetel tekanan, kudu diatur miturut syarat pabrikan, lan ora bisa diatur kanthi karsa;
5. Sajrone proses kerja kue crumb logam mesin, manungsa waé kudu mbayar ing sembarang wektu. Apa peralatan kasebut bocor lenga utawa tekanan sing ora stabil, mula kudu dirombak kanthi cepet supaya ora bisa nambah kesalahan.
Sadurunge tuku utawa ngasilake, sampeyan kudu ngerti lan nguwasani proses kerja lan pancegahan mesin chipping logam. Nalika ngoperasikake peralatan kanthi bener, sampeyan kudu tansah menehi perhatian marang operasi peralatan kasebut. Mesthi ana mekanisme penanganan pas wektune kanggo akeh kahanan sing ora normal.


Wektu kirim: Mar-09-2021