Apa jenis fungsi mesin shearing logam duwe?

Mesin nyukur logamnduweni macem-macem aplikasi, efisiensi kerja sing dhuwur, operasi sing gampang, lan pangopènan sing trep. Tuan rumah bisa dipasang ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan. Mesin shearing logam digawe nggunakake metode ilmiah. Wangsulan: Bab ingkang pisanan yaiku motor dikontrol dening pengontrol sing bisa diprogram miturut kabutuhan kita. Tekanan, kacepetan lan stroke sing dibentuk kabeh bisa didhasarakeTeknologi kasebut kudu diatur, lan watesan lan tugas liyane bisa rampung kanthi apik.
news2
Mesin nyukur logamnduweni fungsi rong mesin dadi siji, kang bisa squeeze (baja scrap, tembaga kethokan, aluminium kethokan, wesi kethokan, stainless steel, kethokan mobil kethokan, lan sapiturute) menyang paket macem-macem wujud lan spesifikasi kayata kuboid, octagon, lan silinder. . Blok kasebut banjur dipotong dadi bahan pra-proses sing mumpuni. Seri gunting logam iki utamane digunakake ing pabrik baja, daur ulang lan industri pangolahan logam, industri manufaktur lan industri peleburan.

Nalika nyukur potongan rolling, lading nyukur kudu mindhah karo Piece obah, sing, agul-agul shearing kudu ngrampungake loro nglereni lan obah ing wektu sing padha, lan sub-kacepetan cepet v saka agul-agul shearing ing arah obah saka Piece rolling kudu padha karo potongan rolling. Kacepetan gerakan vo padha karo utawa luwih saka 2%~~3%, yaiku, v=(1~1.03)v0. Nalika shearing Piece mbalek, yen kacepetan cepet v saka agul-agul shearing ing arah obah saka Piece mbalek kurang saka kacepetan obah v0 Piece mbalek, pinggiran shearing bakal ngalangi gerakan saka Piece mbalek, kang bakal nimbulaké. Piece mbalek kanggo bend, lan malah nimbulaké Piece rolling kanggo Lebokake sak Laka piso. . Kosok baline, yen kecepatan cepet v saka agul-agul nyukur ing arah gerakan saka Piece mbalek sak shearing luwih gedhe tinimbang kacepetan obah saka Piece mbalek v0, kaku tensile luwih bakal kui ing Piece mbalek, kang bakal mengaruhi kualitas geser saka Piece digulung. Lan nambah beban impact saka mesin shearing.

Miturut macem-macem jinis produk lan spesifikasi lan syarat pangguna, mesin shearing logam padha kudu bisa Cut macem-macem specifications kanggo dawa, lan nggawe toleransi ukuran dawa lan kualitas bagean Cut ketemu peraturan cocog;) Bisa ketemu pabrik rolling utawa Unit syarat Productivity.


Wektu kirim: Mar-09-2021