Model No: NY Series hydraulic hot spinning mesin nutup

Katrangan singkat:

FungsiMesin tutup spinning hidrolik NY Series utamané cocok kanggo produsen alat pemadam kebakaran karbon dioksida utawa botol oksigen


Detail Produk

Tag produk

Luwih saka 25+ taun pengalaman produksi, nyediakake selaras luwih saka 3000+ mranata rencana daur ulang scrap metal.

PENGENALAN PRODUK

NY Series hydraulic hot spinning closing machine-2
NY Series hydraulic hot spinning closing machine-3

Detail Produksi:

NY Series silinder hydraulic mesin Spinning panas duwe NY-180, NY-219, NY299 telung specifications. NY hot Spinning mesin nutup bisa nutup kinerja botol oksigen Cairan, pipo header ketel, tabung lan liyane diproses menyang accumulator bottleneck flat. Utamané cocog kanggo pabrikan pemadam kebakaran. Kanthi clamping hydraulic, ngowahi hydraulic, desain unik, teknologi anjog.  

Mesin spinning panas silinder hidrolik NY Series nduweni model manual lan semi-otomatis.

NY Series hydraulic panas Spinning nutup mesin kanggo pipe baja punika materi pipe rapi karo diameteripun tartamtu lan dawa, diselehake ing tong minyak batang utama. Kanthi menet silinder hidrolik, mencet, banjur rotasi cepet, sirah digawe panas nganti suhu termoplastik, banjur piston silinder ayunan dimanipulasi kanggo nyurung rak maju, nyopir rotasi gear, amarga rotasi poros gear, supaya mati nutup ing extrusion tabung baja termoplastik menyang wangun tartamtu saka lumahing.

Efisiensi produksi mesin tutup spinning hidrolik NY Series dhuwur banget, cocok kanggo produksi massa prau meksa, kayata silinder pemadam geni cilik lan medium, kabeh jinis prau meksa, kothak koleksi ketel, etc.NY Series silinder hidrolik panas Spinning mesin punika teknologi anyar dikembangaké ing taun anyar. NY Series hydraulic hot Spinning nutup mesin bisa nyimpen akèh baja lan energi, iku implementasine domestik paling anyar saka teknologi.

 

Prinsip kerja mesin penutupan panas hidrolik seri NY

Kanthi menet silinder hidrolik, mencet, banjur rotasi cepet, sirah digawe panas nganti suhu termoplastik, banjur piston silinder ayunan dimanipulasi kanggo nyurung rak maju, nyopir rotasi gear, amarga rotasi poros gear, supaya mati nutup ing extrusion tabung baja termoplastik menyang wangun tartamtu saka lumahing. Efisiensi produksi mesin tutup spinning panas hidrolik NY Series dhuwur banget, lan cocog kanggo perusahaan sing ngasilake penyegelan kapal tekanan, kothak perakitan ketel lan bagean liyane kanthi jumlah akeh.

 

PARAMETER TEKNIS

Model kacepetan sumbu utama(r/min)  Silinder penjepit (KN Tutup lan mecah silinder(KN) daya(KW)
NY-180 350-400 110 60 22
NY-219 350 180 60 37
NY-299 320 415 76 74

KOPERASI SUPPLIER

Mesin spinning silinder hidrolik NY Series nyedhiyakake bagean mesin merek terkenal khusus, kita wis kerja sama karo pemasok merek terkenal ing donya, kayata SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI lan liya-liyane luwih saka 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

KIRIMAN

Model minimal NY Series hydraulic hot Spinning nutup mesin bisa direksa uga ing siji 40 HQ wadhah. Yen kapal kanthi prau, kita bakal nutupi poncho lan Load dek kanggo nglindhungi mesin tutup spinning panas hidrolik NY Series.

Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-6
Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-7

Nonton mesin tutup puteran panas hidrolik NY Series ing Aksi!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk