Model No: Kontrol Manual Manufaktur Cina Q43 Series Hydraulic Scrap Metal Alligator Shear Machine

Katrangan singkat:

Mesin shearing buaya logam kethokan hidrolik cocok kanggo perusahaan pemulihan logam, pabrik kethokan, perusahaan peleburan lan pengecoran kanggo ngethok macem-macem bentuk baja lan macem-macem struktur logam ing negara sing adhem kanggo ngolah biaya tungku sing berkualitas.


Detail Produk

Tag produk

Luwih saka 25+ taun pengalaman produksi, nyediakake selaras luwih saka 3000+ mranata rencana daur ulang scrap metal.

PAMBUKA

Panggonan Asal JIANGYIN, CHINA
Model Seri Q43
Max Motong Force 63-630Ton
Dawane lading 600-1800 mm
Motor 7.5kw-90kw
warna adat
Operasi Kontrol manual

PENGENALAN PRODUK

Chinese Manufacture Manual Control Q43 Series Hydraulic Scrap Metal Alligator Shear Machine for Metal cutting2
Chinese Manufacture Manual Control Q43 Series Hydraulic Scrap Metal Alligator Shear Machine for Metal cutting3
Chinese Manufacture Manual Control Q43 Series Hydraulic Scrap Metal Alligator Shear Machine for Metal cutting5

Detail Produksi:

Mesin nyukur buaya logam kethokan hidrolik cocok kanggo nyukur kadhemen profil logam kanthi macem-macem bentuk salib (kayata baja bunder, baja persegi, baja saluran, baja Angle, baja I-beam, lan sapiturute) uga lembaran logam lan macem-macem bagean struktural kethokan logam, nggawe iku ketemu syarat daya, lan gampang kanggo nyimpen lan transportasi. Bisa nyedhiyakake layanan dhukungan kanggo akeh industri kayata industri pemulihan logam, industri casting lan peleburan, industri konstruksi mesin lan liya-liyane.

 

Fitur:

Gunting buaya logam kethokan hidrolik nganggo drive hidrolik
●Dibandhingake karo mesin shearing tradisional mechanical, mesin nyukur buaya hydraulic kita nduweni volume cilik, bobot entheng, inersia cilik, gangguan kurang, keuntungan gerakan Gamelan
● Lanang kanggo dawa agul-agul: 400mm, 600mm, 700mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1500mm, gaya nyukur saka 63-600 ton, total 10 tingkat. 700mm ndhuwur mesin shearing agul-agul, utamané kanggo nglereni kethokan mobil.
● Hydraulic alligator nyukur nduweni operasi prasaja lan safety, trep kanggo nyetel agul-agul nyukur.
●Mesin nyukur Alligator nduweni umur layanan sing dawa, ningkatake efisiensi kerja.
● Manual utawa PLC kontrol otomatis gampang kanggo operate lan njaga.
●Klien bisa milih daya listrik utawa mesin generator diesel-mimpin, mesin diesel drive bisa mbantu nyukur logam.

DETAIL

Hydraulic Scrap Metal Alligator Machine Details

Chinese Manufacture Manual Control Q43 Series Hydraulic Scrap Metal Alligator Shear Machine for Metal cutting0

DETAIL PRODUK

Chinese Manufacture Manual Control Q43 Series Hydraulic Scrap Metal Alligator Shear Machine for Metal cutting6

2. TOMBOL KONTROL
Kontrol manual, luwih trep kanggo operasi, pangopènan prasaja.

Chinese Manufacture Manual Control Q43 Series Hydraulic Scrap Metal Alligator Shear Machine for Metal cutting6-2

4. PEDAL BRAKING
Kita bisa nggawe mesin cilik kabeh-ing-siji, rem pedal kanggo ngontrol nyukur.

1.PRESS CYLINDER
Sadurunge mesin nyukur alligator wiwit nyukur materi, silinder penet bakal nahan materi kanggo ndandani kethokan, Iku luwih gampang kanggo nyukur, nambah efisiensi karya.

Chinese Manufacture Manual Control Q43 Series Hydraulic Scrap Metal Alligator Shear Machine for Metal cutting6-1

3. SISTEM HIDROLIK
Kita bisa nggawe sistem hidrolik kanggo mesin nyukur buaya lan milih merek terkenal kanggo listrik minangka syarat sampeyan.

Chinese Manufacture Manual Control Q43 Series Hydraulic Scrap Metal Alligator Shear Machine for Metal cutting6-3

APLIKASI

Chinese Manufacture Manual Control Q43 Series Hydraulic Scrap Metal Alligator Shear Machine for Metal cutting0-1

PARAMETER TEKNIS

Model

Max Motong Force (Ton Dawane Blade (mm Max Cutting Ukuran (mm Frekuensi geser (kaping/menit)

Daya (kw

Q43-630

63

600/800

35x35 φ40

10-12

7.5

Q43-1200

120

600/800

50x50 φ55

10-12

15

Q43-1600

160

700/800

55x55 φ63

8-10

18.5

Q43-2000

200

800/1000

65x65 φ70

8-10

22

Q43-2500

250

1000/1200

70x70 φ80

6-8

2x15

Q43-3150

315

1200

75x75 φ85

6-8

2x18.5

Q43-4000

400

1200/1500

90x90 φ100

4-8

2x22

Q43-5000

500

1600

100x100 φ100

4-8

2x30

Q43-6000

600

1600/1800

110x110 φ120

4-8

2x45

KOPERASI SUPPLIER

Mesin geser buaya logam kethokan hidrolik nyedhiyakake bagean mesin merek terkenal, kita wis kerja sama karo pemasok merek terkenal ing donya, kayata SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI lan liya-liyane luwih saka 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

KIRIMAN

Kita bakal nggunakake kemasan film sing dibungkus lan kemasan kayu kanggo nglindhungi mesin geser buaya logam kethokan hidrolik, kita bakal nggawe perlindungan sing apik kanggo gunting buaya sadurunge ngemot wadhah.

PACKAGING-1

Nonton Mesin Shear Hydraulic Alligator kanggo Nglereni Logam ing Tindakan!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk