Apa Pilih Kita

7 Alasan kanggo milih kita

workshop23

NO.1

Kita duwe kualitas dhuwur, efisiensi dhuwur, kemampuan R&D tim teknis. Perusahaan kasebut nduweni tulang punggung teknis ace, mekanisme hidraulik ndadekake pengalaman luwih saka 25 taun, nyedhiyakake mesin lan solusi daur ulang lengkap sing efektif biaya.

 

NO.2

8 mranata baris produksi Recovery kanggo pelanggan domestik lan manca kanggo nyedhiyani logam profesional lan masalah non-logam. sing cocok kanggo pabrik baja utama lan industri daur ulang.Industri peleburan logam besi.

workshop345

NO.3

Kabeh piring baja sing digunakake ing peralatan kasebut digawe saka Q235, 45 #, 16Mn, 65Mn lan spesifikasi liyane saka pabrikan baja domestik sing misuwur. Piring nyandhang ruang pakan digawe saka NM500 lan njamin kualitas paling dhuwur lan umur layanan sing dawa.

 

NO.4

Kita bakal ngasilake sawetara model mesin panas sadurunge, sing bakal nyepetake wektu pangiriman.

production

NO.5

Kita duwe 10 jalur produksi ing pabrik. Pimpinan tim saben baris produksi tanggung jawab kanggo kabeh proses manufaktur mesin. iku ndarbeni babar blas luwih saka 150 set gedhe CNC jinis lantai boring lan mesin panggilingan, NC lathe, mesin nglereni NC, tengah mesin CNC lan ngebur bolongan jero lan mesin boring, kualitas saben link kontrol.

NO.6

Sadurunge mesin ninggalake pabrik, wong khusus bakal tanggung jawab kanggo komisioning mesin lan nyedhiyakake layanan inspeksi video. Nyedhiyani layanan konsultasi teknis online 24 jam, instalasi lawang-lawang lan layanan pangopènan sawise dodolan ing saindenging jagad.

NO.7

Jangkoan pasar peralatan hidrolik merek Unite Top nyekel pimpinan sing aman ing industri ing China. Produk kasebut didol menyang luwih saka 30 negara lan wilayah ing pasar Eropa, Asia lan Amerika.