Model No: Kontrol Otomatis Pabrikan Cina Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine kanggo Daur Ulang Logam

Katrangan singkat:

Y83 seri hydraulic logam cake mesin crumbs utamané digunakake kanggo kethokan baja, kethokan wesi.
kethokan tembaga lan kethokan aluminium lan biaya liyane saka represi massa bentuke silinder Kapadhetan dhuwur
kanggo nggampangake daur ulang lan peleburan, utamané sawise dipatèni alternatif cast wesi Cast Iron.


Detail Produk

Tag produk

Luwih saka 25+ taun pengalaman produksi, nyediakake selaras luwih saka 3000+ mranata rencana daur ulang scrap metal.

PAMBUKA

Panggonan Asal JIANGYIN, CHINA
Model Seri Y83 Kab
Tekanan hidrolik 180-3000 Ton
Jinis Tipe horisontal utawa vertikal
Ukuran briket adat
warna adat
Operasi kontrol PLC

PENGENALAN PRODUK

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling8
Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling81
Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling811

Detail Produksi:

Hydraulic scrap metal chip briquetting mesin penet wis keuntungan apik kanggo industri daur ulang logam. Saiki, kekurangan sumber daya sing kasedhiya minangka masalah sing diadhepi saben negara. Ora preduli negara berkembang utawa maju, kepiye cara daur ulang sing paling apik mesthi dadi topik sing panas. Dadi, kita ngrancang mesin penet briquetting chip logam kethokan hidraulik vertikal utawa horisontal kanggo klien kita kanggo ngatasi logam kethokan kanggo nyukupi kabutuhan klien.

Mesin penet briquetting chip logam kethokan hidrolik utamane digunakake kanggo mencet kabeh jinis kethokan logam (kethokan wesi, kethokan tembaga, kethokan aluminium, lan sapiturute) dadi blok liwat cetakan, sing trep kanggo transportasi lan perawatan kethokan logam. Mesin penet briquetting chip logam kethokan hidrolik minangka peralatan sing cocog kanggo pabrik tembaga lan wesi, logam non-ferrous. 

 

Fitur:

Sistem kasebut dirancang kanthi piranti pra-bocor kanggo ngilangi kejut hidrolik.

● peralatan cepet Advanced, kanggo mesthekake kabutuhan produksi pangguna.

●Bagian listrik nganggo sistem kontrol otomatis PLC sing diimpor.

●Badan utama adopts struktur baja sakabèhé, kekuatan dhuwur, stabilitas apik, ora perlu kanggo nginstal ngawut-awut anchoring.

●Hydraulic scrap metal chip briquetting mesin penet adopts transmisi hydraulic, dhuwur profesional pemblokiran tutup kabèh, saluran aliran, supaya mundhut meksa saka sistem cilik, ngilangke cacat bocor.

●Adopt katup kartrij, tutup proporsional elektro-hidrolik lan desain sirkuit lenga, supaya sistem hydraulic sampurna, malah ing cilik saka beban abot long-term, sistem ora bakal katon metu saka kontrol.

 

keuntungan:

Kontrol otomatis PLC gampang kanggo operate lan njaga.

● Mesin baler logam hidrolik bisa mbantu sampeyan ngirit tenaga kerja, nambah pemulihan logam, nambah rega jual lan nambah bathi.

●Bisa mbantu sampeyan nyimpen area papan kerja, migunani kanggo manajemen situs.

●Klien bisa ngatur specifications packaging lan ukuran miturut kabutuhan dhewe.

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling1
Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling2

DETAIL

Rincian Mesin Briquetting Press Metal Chip Hydraulic Scrap

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling

KARAKTERISTIK

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling4

2. Kontrol otomatis
Mesin penet briquetting chip logam kethokan hidrolik dilengkapi tampilan teks sing bisa diatur, urutan tumindak lan saben wektu tumindak dikontrol kanthi sistem PLC, lan bisa diatur kapan wae dening operator, trep, prasaja lan gampang dingerteni.

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling6

4. Konveyor
Mesin press briquetting chip logam kethokan hidrolik dilengkapi conveyor, bisa nyadari pakan otomatis, nambah kapasitas saben dina lan ngirit tenaga kerja.

1. Tekan Silinder
Silinder hidrolik utama ngilangi casting baja lan ngilangi bebaya safety potensial. Mesthekake urip layanan lan safety saka peralatan. Bingkai cetakan lan cetakan sing cocog, mencet ndhuwur kanthi desain profesional kanthi kapasitas pangolahan sing unggul minangka jaminan rasa peralatan sing apik. Pukulan cetakan lan pers dilengkapi baja tahan nganggo kekuatan dhuwur sing bisa diganti kanthi cepet. Pucuk ngarep model LINDUR dilengkapi ring pers pukulan tahan nyandhang supaya gampang dibongkar lan dipasang, supaya umur layanan bisa ditambah. Bagean sing relevan wis dikerasake khusus utawa dipalsukan yen perlu.

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling5

3. SISTEM HIDROLIK
Mesin press briquetting chip logam kethokan hidrolik kasusun saka motor, pompa hidrolik, piranti proteksi pompa, blok katup kontrol profesional lan sistem pipa sing disambungake karo pers blok. Desain cukup, kualitas stabil. Dilengkapi sistem cooling, supaya peralatan ora bisa terus-terusan amarga overheating suhu lenga.

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling7

PARAMETER TEKNIS

Model

  NominalForce(Ton

ukuran briket (mm

Produksi (Ton/jam)

Daya (kw

Y83-2500

250

Φ110 x(50~70)

0.6~0.8

22

Y83-3150

315

Φ120 x(50~70)

0.8~1.1

30

Y83-4000

400

Φ140 x (70~100)

1.3~1.6

37

Y83-5000

500

Φ160 x (70~100)

1.7~2.5

45

Y83-6300

630

Φ180 x (100~140)

2.8~3.5

2 x37

KOPERASI SUPPLIER

Mesin press briquetting chip logam Hidrolik nyedhiyakake bagean mesin merek terkenal, kita wis kerja sama karo pemasok merek terkenal ing donya, kayata SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI lan liya-liyane luwih saka 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

APLIKASI

Mesin penet briquetting chip logam Hidrolik kita digunakake ing industri ing ngisor iki:
●Kami Hydraulic scrap metal chip briquetting mesin penet cocok kanggo perusahaan kethokan logam gedhe,
● perusahaan pengecoran komponen tenaga angin gedhe.
●Produsen produk tembaga lan aluminium.
● Metal pengecoran lan industri smelting, sawetara kethokan industri utawa chip logam sak produksi bisa dipencet.
●Industri pangolahan mesin. Pengemasan lan pemadatan kethokan, lebu, bubuk lan bahan logam liyane migunani banget kanggo lingkungan bengkel, daur ulang sampah lan panggunaan sumber daya manungsa.

PRINSIP KERJA

Prinsip kerja mesin press briquetting chip hidrolik yaiku liwat cetakan cetakan silinder feed saka hopper kanggo nambah materi mesin, nggawe tekanan mudhun mudhun ing ndhuwur materi dikompres menyang setelan sistem lan bali 1 ~ 2 detik, unloading, meksa silinder lenga bali ing Panggonan, ing die ndhuwur bakal mati pesawat saka rongga extrusion briquetting logam, meksa nindakake perkara maju silinder bakal miwiti growong, briquetting meksa silinder bali siklus kanggo karya sabanjuré. Alur kerja: silinder feed maju lan silinder bahan tekanan (silinder master) kompaksi mudhun, silinder bahan tekanan bali 1 ~ 2 detik - silinder lenga push (silinder blok asap) samesthine bakal bali - silinder tekanan mudhun potongan tekanan ejeksi - silinder push dibukak maju tingkat meksa Piece saka - silinder feed materi wis bali, menyang siklus karya sabanjuré.

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

KIRIMAN

Kita bakal nggunakake kemasan film sing dibungkus lan kemasan kayu kanggo nglindhungi mesin press briquetting chip logam kethokan hidrolik.

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Packaging

Nonton Mesin Press Briquetting Chip Hidrolik Scrap Metal kanggo Daur Ulang Logam!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk