Model No: Pabrik Cina Kontrol Otomatis YDJ Series Hydraulic Scrap Metal Shear Machine Baler

Katrangan singkat:

YDJ seri scrap metal shear baler prinsip kerja mesin:
1. Proses geser: miwiti motor pisanan, drive pump lenga kanggo muter sumber lenga, lan banjur ngirim materi kanggo panggonan tengen. Pencet tombol nyukur, pencet silinder materi, lan silinder nyukur gerakane sukses kanggo éling materi mencet lan shearing. Sawise shearing rampung, operator alat lan penet bali menyang negara asli kanggo siyaga, lan shearing pisanan wis rampung.
2, mode operasi: amarga nggunakake travel ngalih watesan rong arah, loro stroke geser bisa disambungake kanthi otomatis, circulation otomatis.


Detail Produk

Tag produk

Luwih saka 25+ taun pengalaman produksi, nyediakake selaras luwih saka 3000+ mranata rencana daur ulang scrap metal.

PENGENALAN PRODUK

YDJ Series Hydraulic Scrap Metal shear Baler Machine-1
YDJ Series Hydraulic Scrap Metal shear Baler Machine-2

Detail Produksi:

Mesin baler geser logam kethokan hidrolik duweni keuntungan sing apik kanggo industri daur ulang logam. Saiki, kekurangan sumber daya sing kasedhiya minangka masalah sing diadhepi saben negara. Ora preduli negara berkembang utawa maju, kepiye cara daur ulang sing paling apik mesthi dadi topik sing panas. Dadi, kita ngrancang kabeh jinis mesin baler geser logam kethokan hidrolik kanggo para klien kanggo ngatasi logam kethokan kanggo nyukupi syarat para klien.

Mesin baler geser logam kethokan hidrolik, digunakake kanggo kabeh jinis bahan sing entheng lan tipis, produksi lan baja kethokan urip, bagean struktur logam ringan, kabeh jinis logam non-ferrous plastik (stainless steel, alloy aluminium, tembaga, lsp.) packaging komprèsi lan shearing; Utawa sampah langsung dikompres kemasan.

Boten kados balers logam, iki hydraulic kethokan mesin nyukur baler bisa loro pencet lan nyukur kethokan logam.

 

Fitur:

Hydraulic drive, operasi Gamelan lan ora ana swara, kacepetan extrusion cepet, pasukan extrusion gedhe, pamblokiran kompak, ora gampang kanggo disperse.
●Adopt standar piring baja lan teknologi welding majeng, bagean mechanical awet, tingkat Gagal kurang lan urip dawa.
●A sistem cooling bisa diinstal kanggo nambah operasi terus saka peralatan lan ngurangi tingkat Gagal. Sistem cooling bisa dipérang dadi cooling banyu lan cooling online.
●The segel silinder adopts diimpor ring GRAI, kang nduweni kinerja sealing apik lan resistance meksa kuwat.
● Instalasi sing gampang, tapak cilik, ora ana dhasar, dhasar, lsp. Operasi sing prasaja, bisa dicopot, mode otomatis.
● Cold extrusion ora ngganti materi logam lan mbenakake tingkat pemanfaatan.
● Koefisien luwih dhuwur tinimbang kemasan palu tradisional, kemasan mekanik, lsp.

 

keuntungan:

Kontrol otomatis PLC gampang kanggo operate lan njaga.
●Mesin baler geser logam kethokan hidrolik bisa mbantu sampeyan ngirit tenaga kerja, nambah pemulihan logam, nambah rega jual lan nambah bathi.
●Bisa mbantu sampeyan nyimpen area papan kerja, migunani kanggo manajemen situs.
●Klien bisa ngatur specifications packaging lan ukuran miturut kabutuhan dhewe kanggo transportasi utawa panyimpenan.
● Bisa mbantu nyuda biaya transportasi, nambah efisiensi kerja

 

YDJ seri scrap metal shear baler prinsip kerja mesin:

1. Proses geser: miwiti motor pisanan, drive pump lenga kanggo muter sumber lenga, lan banjur ngirim materi kanggo Panggonan tengen. Pencet tombol nyukur, pencet silinder materi, lan silinder nyukur gerakane sukses kanggo éling materi mencet lan shearing. Sawise shearing rampung, operator alat lan penet bali menyang negara asli kanggo siyaga, lan shearing pisanan wis rampung.

2. mode operasi: amarga nggunakake travel ngalih watesan rong arah, loro stroke geser bisa disambungake kanthi otomatis, circulation otomatis.

APLIKASI

YDJ Series Hydraulic Scrap Metal shear Baler Machine-3

PARAMETER TEKNIS

Model Max Cutting Force (Ton) Ukuran kotak tekan (mm) Ukuran Bale (mm) Frekuensi geser (kaping / min) Daya (kw)
YDJ-4000 400 4000×1500×800 500×400 4-7 2×45
YDJ-5000 500 5000×2000×1000 600×500 4-7 3×45
YDJ-6300 630 6000×2200×1200 720×650 4-7 4×45

KOPERASI SUPPLIER

Kami Hydraulic Scrap Metal Shear Machine nyedhiyakake bagean mesin merek terkenal khusus, kita wis kerja sama karo pemasok merek terkenal ing donya, kayata SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI lan liya-liyane luwih saka 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

KIRIMAN

Model minimal YDJ Series Hydraulic Scrap Metal Shear Baler Machine bisa dilindhungi kanthi apik ing siji 40 wadhah HQ. Yen kapal kanthi prau, kita bakal nutupi poncho lan Load dek kanggo nglindhungi YDJ Series Hydraulic Scrap Metal Shear Machine Baler.

Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-6
Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-7

Nonton Mesin Baler Scrap Metal Scrap Hydraulic kanggo Daur Ulang Logam ing Tindakan!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk